Min. 10 pers. | Pris pr. kuvert |
---|---|
Buffet nr. 1 | |
– Røget svinemørbrad med porretærte og kold gurkemejesauce | |
– Marineret oksefilet | |
– Flødekartofler | 175,- |
– Små krydrede kartofler | |
– Blandet salat | |
– 2 slags dressing samt flütes og smør | |
– | |
Buffet nr. 2 | |
– 2 stk. Tarteletter med høns i asparges | |
– Marineret oksefilet | |
– Flødekartofler | 175,- |
– Små krydrede kartofler | |
– Blandet salat | |
– 2 slags dressing samt flütes og smør | |
– | |
Buffet nr. 3 | |
– Lakseroulade med dressing | |
– Marineret oksefilet | |
– Flødekartofler | 189,- |
– Små krydrede kartofler | |
– Fyldt kalkunbryst i baconsvøb | |
– Blandet salat | |
– 2 slags dressing samt flütes og smør | |
– | |
Buffet nr. 4 | |
– Rejecocktail på fad | |
– Marineret oksefilet | |
– Glaseret skinke | 189,- |
– Flødekartofler | |
– Små krydrede kartofler | |
– Blandet salat | |
– 2 slags dressing samt flütes og smør | |
– | |
Buffet nr. 5 | |
– Alm. hønsesalat på ananas | |
– Helstegt kamfilet med fyld | |
– Hvidløgsmarineret lammekølle | 189,- |
– Flødekartofler | |
– Små krydrede kartofler | |
– Blandet salat | |
– 2 slags dressing samt flütes og smør | |
– | |
Buffet nr. 6 | |
– Tunmousse | |
– Fyldt kalkunbryst i baconsvøb | |
– Marineret oksefilet | 189,- |
– Flødekartofler | |
– Små krydrede kartofler | |
– Blandet salat | |
– 2 slags dressing samt flütes og smør | |
– | |
Buffet nr. 7 | |
– Hvidvinsdampet laks med krebsehaler og kaviarcreme | |
– Marineret oksefilet | |
– Helstegt kamfilet med fyld | 209,- |
– Flødekartofler | |
– Små krydrede kartofler | |
– Blandet salat | |
– 2 slags dressing samt flütes og smør | |